;

Online contact

Photo by Simon Migaj on UnsplashOmdat persoonlijk contact met jouw steeds lastiger wordt, bied ik gesprekken en ontspanningsmethodes via skype aan. We kunnen elkaar dan op afstand spreken en zien. Tijdens de skypesessie leer ik je een aantal methodes die je thuis in kunt zetten om de stress zo laag mogelijk te houden.

Juist in deze onzekere tijd van het coronavirus hebben mensen mensen nodig om elkaar gerust te stellen. Stress is een slechte raadgever en maakt ons letterlijk ziek.

We hebben op dit moment geen invloed op onze omgeving, onze maatschappij staat stil, We hebben wel invloed op ons zelf. Hoe ga ik met mijzelf en deze situatie om. Hoe meer rust en overgave we ervaren hoe minder de kans bestaat dat je daadwerkelijk ziek wordt!
Wil je graag een afspraak, neem dan contact met mij op via mail of telefoon. Weet je niet hoe skype werkt? Ik stuur je alle informatie om skype te installeren.

Het consult wordt gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent.

Wil je toch liever een afspraak maken voor in de praktijk dan kan dit zolang jij of ik geen klachten hebben. Uiteraard neem ik de richtlijnen van het RIVM hierbij in acht.

Ontspan en blijf gezond!