;

Nicole Derks

Nicole DerksNicole Derks is sinds december 2011 afgestudeerd als Marcos-therapeute en sindsdien gestart met een eigen praktijk genaamd Praktijk ”Wie ben jij?”

Zij behandeld mensen met lichamelijke klachten, mensen met steeds terugkomende psycho-sociale problemen of signalen, mensen met relationele problemen. Daarnaast geeft zij training “anders denken” aan verzorgenden en verpleegkundigen en werkt zij met de producten van kruiderij Esfythé.

Daarnaast is Nicole werkzaam als Praktijkopleider binnen de ouderenzorg van Sevagram waar zij verantwoordelijk is voor de kwaliteit van opleiden van studenten van AKA t/m niveau 5. Zij begeleidt en coacht medewerkers om het leerproces van deze studenten vorm te geven. Ook geeft zij trainingen aan medewerkers, gericht op gedrag en houding. Tijdens de begeleidings -en coachgesprekken en trainingen maakt zij o.a. gebruik van de inzichten vanuit Marcos-therapie.

Middels haar jarenlange ervaring in de reguliere ouderenzorg en vanuit haar oorspronkelijke beroep als verpleegkundige en nu als Marcos-therapeute, heeft zij het doel om de reguliere en complementaire geneeskunde bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar kunnen versterken.

Nicole volgt het nascholingstraject bij Marcos training & opleiding en is aangesloten bij de groep voor Integraal collegiaal overleg Marcos-therapeuten waar zij d.m.v. intervisie aan verbetering van kwaliteit werkt. Daarnaast volgt zij regelmatig, korte cursussen bij Sevagram, gericht op ontwikkelen van haarzelf.

Nicole is aangesloten bij IBMT, RBNG/TBNG.

Op de site:  www.praktijkwiebenjij.nl is meer te vinden.