;

Verdiepingsworkshop "Ontmoet je kind" Najaar 2013

poster workshopBij voldoende aanmeldingen starten wij in het najaar van 2013 een verdiepingsworkshop “Ontmoet je kind.”
In deze workshop gaan wij dieper in op vragen rondom het gedrag van jouw kind(eren).  Omdat we het gedrag van ons kind soms niet begrijpen kunnen er conflicten ontstaan. Via gedrag of klachten laten kinderen zien wat er zich afspeelt in hun gevoel.
Door inzicht in hun gevoelens te krijgen, kunnen conflicten en/of klachten opgelost worden. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat jouw kind wil vertellen door zijn of haar gedrag, en krijg je tips en handvaten die je in je eigen situatie kunt toepassen.

Deze workshop verandert de kijk op je kind(eren).

 

 

De bijeenkomsten zijn 1 keer per maand. We werken in groepen van maximaal 10 deelnemers.
Het is een cyclus van 3 avonden. De kosten voor de verdiepingsworkshop zijn € 40,- per persoon per avond. Bij betaling in 1 keer geldt er een korting van € 10,- op het totaal bedrag.

De datums voor de verdiepingsworkshops zijn:

  • 10 september 2013 (19:30 - 22:30)
  • 8 oktober 2013 (19:30 - 22:30)
  • 5 november 2013 (19:30 - 22:30)

We kiezen voor deze 3 datums vlak achter elkaar zodat je zelf de verandering kan ervaren, je kunt oefenen met de handvaten die je krijgt aangeboden en vragen kunt stellen over situaties die anders liepen dan je had gedacht. 

Meer informatie of aanmelden

Heb je vragen of wil je je opgeven voor de verdiepingsworkshop dan kan dat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bellen kan natuurlijk ook: 06 516 92 717.

Eerdere ervaringen

Wil je ervaren hoe een dergelijke avond wordt ingevuld kom dan naar onze introductieworkshop of kijk hoe anderen deze introductieworkshop hebben ervaren. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

Wij gunnen jou een nieuwe inspirerende ontmoeting met je kind!