;

Desiree Veelen

Desiree Veelen

Na twintig jaar werkzaam te zijn geweest op diverse afdelingen in de ouderenzorg: psychogeriatrie, dagopvang en een afdeling voor somatisch zieke mensen heb ik de switch als coach naar de kinderopvang gemaakt en ben ik in 2011 gestart met Labyrint Advies & Coaching. Ik adviseer basisscholen over de inrichting en implementatie van tussen- en naschoolse opvang van kinderen.

Na mijn opleiding tot Marcos therapeut ben ik in januari 2012 gestart met Labyrint Praktijk voor Natuur- en Psychosocialetherapie. In deze praktijk werk ik met mensen van alle leeftijden.

In maart 2018 is ver-bind ontstaan. Een samenwerking met Vianne Feder gericht op mantelzorgers van kinderen met extra zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ASS, gedragsproblemen of fysieke klachten.

In april 2019 ben ik de samenwerking aangegaan met Bianca van Term - Thimister onder de naam 2connect4u. Onder deze naam bieden wij trainingen, lezingen, workshops en coachingstrajecten aan voor basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen om het gedrag van kinderen beter te kunnen begrijpen.

Ik werk zowel indvidueel als met groepen, en ik vind een persoonlijke aanpak die past bij de cliƫnt of groep belangrijk.

Bianca van Term-Thimister

bianca2016Bianca heeft ruim 16 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening, waarvan ze 12 jaar gewerkt heeft als ambulant hulpverlener met multi-problem gezinnen. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan met het werken binnen gezinssystemen, mensen met opvoedingsvragen, levensvragen, lichamelijke klachten, hoog gevoeligheid, diagnose ADHD/ODD, PDD-NOS, dyslexie, faalangst, slaapklachten, angsten, enzovoort.

Daarnaast heeft ze ervaring in het werken binnen de Buitenschoolse Opvang en Kinderopvang. Sinds 2011 heeft zij een eigen praktijk waarin zij werkt met mensen van alle leeftijden en verzorgt zij op maat gemaakte trainingen, cursussen en workshops aan professionals, vrijwilligers en ouders op basisscholen.


( www.praktijkozitdatzo.nl )

Meer artikelen...

  1. Nicole Derks