;

LT-Balance

Oude, veelal pijnlijke, ervaringen zijn opgeslagen in ons onbewuste gebied. Vanuit die ervaringen en het mechanisme dat we ons daarbij eigen hebben gemaakt om te overleven, sturen we ons lichaam, onze manier van denken en ons leven aan.

Al beschikken we over nog zoveel kennis en al begrijpen we waar ons probleem vandaan komt en hoe we in elkaar zitten, al doen we nog zo hard ons best om niet meer negatief te denken, of ons kritisch af te wijzen: toch doen jij en ik dat telkens opnieuw op de bekende ons zelf beperkende en zelf saboterende manier. Omdat we zo geprogrammeerd zijn.

In ons bewuste weten en handelen beschikken we niet over het gereedschap daar echt verandering in te brengen. Ons hoger bewustzijn is daar wel toe in staat.

Behandeling

ricardo gomez angel D9kOnC 1AHw unsplash 640x314

Tijdens een LT-Balance behandeling verricht je als cliƫnt een paar eenvoudige handelingen op geleide van je gevoel.

Op die manier kun je zelf evenwicht brengen in je lichaam met behulp van toegepaste balanstechnieken. Verder kun je zelf evenwicht brengen in in conflicterende gebeurtenissen, personen en situaties. Je leert de saboterende werking van je patronen, gewoonten en overtuigingen, die je in je draagt, te ontkrachten.

En je kunt je eigen zelfgenezende mechanisme activeren door gebruik te maken van je gevoel en taaleigen kenmerken.

Voor wie ?

Voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale klachten, traumatische ervaringen tijdens en/of na de geboorte van een kind en andere ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven.