;

Marcos-therapie

hello i m nik z1d LP8sjuI unsplash 524x640Als Marcos-therapeut kijk ik anders naar een klacht of een probleem dan je gewend bent. Door middel van gesprekken en spiertesten laat ik zien wat er zich innerlijk in jou afspeelt. Je klacht of probleem heeft zijn oorsprong in het verleden. Elke klacht die je nu hebt of elk probleem dat je nu voelt is het resultaat van gisteren of van jaren geleden. Vaak is dit te herleiden naar je vroege kinderjaren. Meestal weten we niet meer precies wat er is gebeurd, hebben we dit als kind niet begrepen, of zijn we het vergeten.

Als Marcos-therapeut geef ik jou inzicht in je diepere gevoelens en hoe je deze nu tot uitdrukking brengt in je dagelijkse leven. Ieder mens is zonder uitzondering blind voor de manier waarop hij of zij met zichzelf omgaat en met zichzelf láát omgaan. Het gaat om de vragen: Wat doe ik? Waarom is mijn leven zoals het is? Waarom overkomt míj dit nu? Door deze vragen te beantwoorden kun jij keuzes maken en zaken veranderen. Door hier zelf actief mee aan de slag te gaan neem je verantwoordelijkheid voor jóúw leven en krijg je inzicht in de achtergrond van jóúw klacht en/of probleem.

Voor wie ?

Voor jongeren en volwassenen met lichamelijke en psychosociale klachten (bijvoorbeeld burn-out, overspannen, terugkerende lichamelijke klachten zonder aantoonbare medische oorzaak).

Voor kinderen en baby's om de oorzaak van hun gedrag, gevoelens en lichamelijke klachten te begrijpen en de ouder(s) inzicht te geven hoe hier vervolgens mee om te gaan.